Ny styrelse 2016/2017

Hej alla medlemmar i Brf Grängeshus!

Vi hade årsmöte för hela föreningen i slutet av maj och då valdes en ny styrelse för 2016/2017 och denna består utav:

Jógvan Lindenskov – Ordförande

Mikael Calner – Vice Ordförande

Channe Espenhain – Ledamot

Mim Kramar – Suppleant

Vill ni komma i kontakt med styrelsen så skicka gärna ett e-mail till brfgrangeshus@gmail.com eller slå oss en signal på 070xxxxxxxx. Tänk på att alla i styrelsen jobbar under dagtid och ibland på kvällen, därför kan vi inte garantera snabbt svar. Lämna gärna ett meddelande så ringer vi tillbaka så fort vi kan.

Kom ihåg: Felanmälan och akuta ärenden ska rapporteras till Cymko / jouren  >> Felanmälan

I framtiden kommer vi att meddela när nästa styrelsemöte äger rum. Tanken är att boende en halvtimme innan mötet kan ställa frågor till styrelsen, komma med förslag och dylikt. Mer om detta efter sommaren.

Bra sommar!