Information om byte av tappvattenledningar och elstammar

Här hittar du informationsblad angående planerat byte av tappvatten och elstammar. Informationsbladet har också delats ut i alla brevlådor.

FRÅGOR: Har du frågor eller synpunkter? Det går bra att lämna dessa här på hemsidan, så svarar vi så snart vi kan. Klicka på ”KOMMENTARER” ovanför (under överskriften, till höger om datumet).

Att tänka på:

 • När du lämnar en fråga (kommentar) måste du fylla i fälten för namn och e-postadress (e-postadressen publiceras inte).
 • Din fråga kommer vara synlig för alla. På samma sätt är vårt svar synligt för alla.

6 reaktioner på ”Information om byte av tappvattenledningar och elstammar

 1. Hej!
  Vi håller på att se över vårt badrum och tänkte byta golvbrunn, är det klokt att göra det eller kommer den ändå att bytas ut vid byte av tappvattenledningar? Golvbrunnen är gammal och behöver åtgärdas. När vi tog över lägenheten informerades jag om att det är föreningen som skulle stå för den kostnaden då de flesta golvbrunnar i huset redan var bytta. Är det så?

  • Hej,

   Byte av tappvattenledningar omfattar inte avlopp/golvbrunn eller andra åtgärder i badrummen.

   Hur många som renoverat sina badrum vet vi inte exakt. Det finns flera som har originala badrum. Många har renoverat men det kan vara för 30, 20 eller 10 år sedan. Andra har renoverat nyligen. Vid renovering av badrum ger föreningen ett fast bidrag på 2500 kr som ska täcka kostnaden för golvbrunnen. Kvitton och våtrums certifikat krävs.

 2. Hej! Vi undrar lite över tidsramen för detta projekt. Vi förstår såklart att det inte finns en detaljerad tidsplan än, men skulle bli tacksamma om ni kunde förtydliga vad ni menar med ’efter semestern’. Tack! Mvh, Emelie

  • Hej,

   Allt ska vara klart till jul. Det finns mycket att göra i källaren och i trapphusen först och där börjar entreprenören enligt den preliminära planen i augusti. När de börjar i lägenheterna är svårt att säga. I nuläget har enddast 15 medlemmar lämnat poströster till årsstämman. Eftersom vi behöver samtycke från SAMTLIGA medlemmar, kan vi bli tvungna att gå till hyresnämden. Handläggningstiden i hyresnämnden är för närvarande okänd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *